Tipy a inspirace

A+ A A-

Zajímavosti

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Obchodní služby Česko, s.r.o.

působí na českém trhu od roku 2011 a jsme partnerem pro malé a střední firmy

jednn 

Jsme partnerem pro každého, který zjistil, že jeho aktivitu kterou dělá a musí začít vykonávat procesně řízená společnost s dostatečným organizačním zázemím.

0
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Společnost RTL Czech je obchodní společností, která se zabývá třemi hlavními obory činnosti a to:

Organizací a racionalizací práce v oblasti stavebnictví, dopravy se specializací na protipožární technologie a stavební postupy. V rámci této činnosti firma spolupracuje s celou řadou tuzemských i zahraničních dodavatelů a snaží se svým klientům dodávat služby na špičkové úrovni.

 

0
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Obchodní služby Česko, s.r.o.

působí na českém trhu od roku 2011 a jsme partnerem pro malé a střední firmy

 

Jsme partnerem pro každého, který zjistil, že jeho aktivitu kterou dělá a musí začít vykonávat procesně řízená společnost s dostatečným personálním a logistickým zázemím.

0
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
RTL CZECH, spol. s r.o má v rozsahu své činnosti logistiku v oblasti prodeje potravin.

Náš tým tvoří zkušení pracovníci, kteří řídí týmy externě pracujících specialistů, což nám usnadňuje uspokojovat potřeby i velkých klientů. Našim cílem jsou stoprocentní služby a Vaše spokojenost a tedy i naše jistota že v případě potřeby se na nás obrátíte opět.

 Logistikou v oblasti prodeje potravin, kde provozuje samostatnou logistickou divizi pro zásobování potravinami na území Prahy a Středočeského kraje a v případě nárazových potřeb svých klientů spolupracuje s dalšími dodavateli těchto služeb na území Prahy.

0
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Obchodní služby Česko, s r. o. je česká firma působící na českém trhu hlavně v oblasti distribuce potravin a zásobování.

 Zajištění přípravy na získání certifikátu HACCP

Co je to HACCP? A jak rozsáhlá příručka musí být?

Jde o povinnost provozovatele (dle Nařízení ES č. 852/2004, o hygieně potravin) určit ve výrobě, přípravě a skladování, přepravě a uvádění pokrmů do oběhu technologické úseky (kritické body), ve kterých je největší riziko porušení zdravotní nezávadnosti pokrmů, provádět jejich kontrolu a vést evidenci o kritických bodech, termínech a závěrech těchto kontrol. Systém vychází ze zásad správné výrobní praxe a požadavků hygienických předpisů. Jedná se o přístup preventivní, který vede k včasné identifikaci nebezpečí a tím k předcházení poškození zdraví spotřebitele. Slouží provozovateli k vytipování slabých míst tj. kritických bodů, jejich ošetření kontrolovatelným přístupem tak, aby byla riziková místa odstraněna a zajištěna bezpečnost pokrmu.

0
© RO marketing s.r.o.

Pravidelně vydáváme tištěný časopis Tipy a inspirace.
Níže si můžete zdarma stáhnout libovolné číslo.

Tipy a Inspirace 121 ke stažení

Tipy a Inspirace 120 ke stažení

Tipy a Inspirace 119 ke stažení

Tipy a Inspirace 118 ke stažení

Tipy a Inspirace 117 ke stažení

 

Archiv všech čísel

SlideBar